Ο λογιστής πρέπει να είναι ο πιο έμπιστος συνεργάτης κάθε ιδιώτη και επιχειρηματία. Να τον εμπιστεύεται απόλυτα, καθώς αυτός είναι που θα έχει την μεγαλύτερη διαχείριση των οικονομικών. Ο λογιστής είναι αυτός που θα φροντίσει την άρτια οργάνωση των συναλλαγών του πελάτη αλλά ταυτόχρονα θα είναι πάντα εκεί για να δώσει τις πιο εύστοχες συμβουλές όχι μόνο σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει αλλά και να τον καθοδηγήσει σωστά ως προς τις αιτήσεις που οφείλει να καταβάλλει. Ο μόνος στόχος του κάθε λογιστή είναι να σας επιφέρουμε ένα συμφέρον κλείσιμο της χρονιάς.

 • Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη και τη συνεχή ενημέρωση των λογιστικών σας βιβλίων με απόλυτη διαύγεια και εχεμύθεια, προσπαθώντας να σας κρατάμε συνεχώς ενημερωμένους για κάθε εξέλιξη.
 • Σύνταξη και υποβολή κάθε είδους δήλωσης. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη δήλωση των στοιχείων των ακινήτων σας (Ε9), τη φορολογική σας δήλωση(Ε1), την αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας (Ε2), την κατάθεση των οικονομικών σας στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα (Ε3) ή ακόμα και με την αίτηση σας για πάρετε επίδομα θέρμανσης. Ωστόσο επειδή υπάρχουν πολλά επιδόματα που δεν είναι τόσο γνωστά, το γραφείο μας είναι και πάλι εδώ για να σας ενημερώσει αλλά και να καταβάλλει τις κατάλληλες αιτήσεις, όπως αυτή του οικογενειακού επιδόματος (Α21).
 • Ό, τι είδος οφειλών κι αν έχετε σας, είμαστε εδώ για να τις ρυθμίσουμε κι να καταλήξουμε στην αποπληρωμή τους. Στην συνέχεια μπορούμε να κάνουμε μία μελέτη για το πώς φτάσατε σε αυτές τις οφειλές και να σας συμβουλέψουμε καταλλήλως ώστε να μην φτάσετε ξανά σε αυτό το σημείο.
 • Τα τέλη κυκλοφορίας είναι ακόμα ένα κεφάλαιο που προκαλεί πονοκέφαλο σε κάθε φορολογούμενο. Το γραφείο μας σας αποδεσμεύει τελείως με το να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα, καθώς αναλαμβάνουμε τον υπολογισμό και την κατάθεσή τους.
 • Υποβολή μισθωτηρίων: Αν είστε εκμισθωτές-υπεκμισθωτές ακίνητης περιουσίας ή ακόμα κι αν παραχωρείτε χρήση γης και ακινήτου, υποχρεούστε να το δηλώσετε ηλεκτρονικά. Αν έχετε αστικές μισθώσεις (κατοικία), επαγγελματικές/ εμπορικές, τουριστικές βραχυπρόθεσμες, γεωργικές ή παραχωρείτε χρήση ακινήτου ή γης δωρεάν ή με αντάλλαγμα σε είδος, υποχρεούστε να το δηλώσετε. Αντιλαμβανόμαστε ότι όπως τα περισσότερες έτσι κι αυτές οι δηλώσεις είναι αρκετά περίπλοκες. Εμείς δεσμευόμαστε να ασχοληθούμε εξ ολοκλήρου με τις δηλώσεις των μισθωτηρίων σας, αρκεί να έχετε τα απαραίτητα διαπιστευτήρια.
 • Αν εργάζεστε σε κάποια χώρα του εξωτερικού ή εργάζεστε στην Ελλάδα ενώ κατάγεστε από κάποια αλλοδαπή χώρα, δυστυχώς έχετε να αντιμετωπίσετε το ζήτημα της διπλής φορολόγησης. Ωστόσο δεν είναι κάτι που πρέπει να σας αγχώνει καθώς με έναν σωστό λογιστή, η περίπτωση σας μπορεί να μελετηθεί και να βρεθεί η πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση.
 • Κατά παρόμοιο τρόπο δρούμε προκειμένου να αποφύγετε μία υψηλή φορολόγηση. Η ομάδα των λογιστών μας θα μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε εσείς να καταβάλετε στο τέλος την μικρότερη φορολογία κι αυτόματα να έχετε στο τέλος του χρόνου μεγαλύτερο κέρδος!
 • Αν έχετε εταιρεία ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας, αντιλαμβανόμαστε ότι το θέμα των τακτικών και ιδιαίτερα των έκτακτων ελέγχων σας ταλανίζει το μυαλό. Το γραφείο μας μπορεί να σας αποδεσμεύσει από αυτό το άγχος με την διατήρηση όλων των νομιμοτήτων της επιχείρησής σας, των απαραίτητων εγγράφων και βιβλίων στην απαραίτητη τάξη. Μάλιστα, επειδή σαν γραφείο τείνουμε να ακολουθούμε τις τεχνολογικές τάσεις και τα μέσα μας είναι απόλυτα εκσυγχρονισμένα, τα λογιστικά βιβλία τα διατηρούμε μηχανογραφικά έτσι ώστε τα δεδομένα σας να είναι πιο προστατευμένα και πιο προσιτά ακόμα και για εσάς. Από την διαδικασία αυτή θα έχετε την πλήρη ενημέρωση κάθε λεπτό ώστε να είστε ήρεμοι στο έπακρο.
 • Μέσα στις υπηρεσίες μας είναι κι αυτή της Περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. είτε πρόκειται για εμπρόθεσμη ή εκπρόθεσμη, αρχική ή τροποποιητική. Ταυτόχρονα, σε περίπτωση που προκύψει, μπορούμε να υποβάλλουμε εμπρόθεσμους και εκπρόθεσμους αρχικούς Πίνακες VIES που αφορούν την τρέχουσα φορολογική περίοδο ή την προηγούμενη.
 • Αν είστε εργοδότης που απασχολείτε έμμισθους ή ημερομίσθιους εργαζομένους, υποχρεούστε από τον νόμο να παρακρατείτε από τον μισθό τους τον αντίστοιχο φόρο μισθωτών υπηρεσιών και να τον αποδίδετε στην αντίστοιχη Δ.Ο.Υ. Οι «Φορολύσεις», αναλαμβάνουν να υπολογίσουν το ποσό που αντιστοιχεί στον φόρο αυτόν και να οδηγηθούμε στην καταβολή του. Είμαστε διαθέσιμοι να κάνουμε και την απαραίτητη έρευνα, προκειμένου να διαπιστευτεί αν το αναφερόμενο εισόδημα δεν υπόκειται σε κάποια παρακράτηση.
 • Αν έχετε επιχειρηματική δραστηριότητα, ανεξάρτητα από την κατηγορία των τηρούμενων βιβλίων (απλογραφικά ή διπλογραφικά), υποχρεούστε να υποβάλετε ηλεκτρονικά συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών και προμηθευτών.
 • Βασιζόμενοι όχι μόνο στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα αλλά και στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής αναφοράς, είμαστε εδώ για να συντάξουμε για την επιχείρησή σας τις χρηματοοικονομικές καταστάσεις. Χρησιμοποιούμε και τα δύο πρότυπα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να είστε καλυμμένοι και στην χρηματαγορά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
 • Όμως αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα μία επιχείρηση ή ένας ιδιώτης δεν είναι απλά ένας λογιστής αλλά ένας σύμβουλος. Να είναι δίπλα του κάθε στιγμή και να του παρέχει μία συμβουλευτική υπηρεσία σε κάθε προβληματισμό του. Να βοηθάει στην ελαχιστοποίηση των φόρων, στην αύξηση των εσόδων αλλά και στη διαχείριση κάθε χρηματοοικονομικού μεγέθους.
 • Αν αποφασίσετε να κάνετε έναρξη ή διακοπή εργασιών μίας επιχείρησης, μπορούμε να κινήσουμε εμείς όλες τις απαραίτητες διεργασίες για την καλύτερη διευκόλυνση σας. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να ξεκινήσετε εκ του μηδενός μία επιχείρηση, εμείς σας παρουσιάζουμε τον φορολογικό σχεδιασμό της νέας σας επαγγελματικής ιδιότητας και σας προτείνουμε ποιος τύπος εταιρείας είναι οικονομικά πιο συμφέρων, έχοντας πάντα κατά νου τις επιταγές σας.
 • Στην περίπτωση που έχετε ήδη μία εταιρεία και θέλετε να της δώσετε μία άλλη μορφή, αφού σας παρουσιάσουμε όλες τις διαθέσιμες μορφές ώστε να έχετε και εσείς μία πλήρη εικόνα (Ο.Ε., Ε.Ε., Ι.Κ.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε.), σας κάνουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για την πιο συμφέρουσα μορφή. Αφού με τις δικές μας συμβουλές πάρετε την τελική απόφαση, ξεκινάμε τις διαδικασίες ώστε να έχετε την νέα αυτή εταιρεία το συντομότερο δυνατόν.
 • Αν σαν επιχειρηματίες έχετε αρκετά σχέδια για την επιχείρησή σας αλλά σας τρομάζει το γεγονός αν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στα σημερινά οικονομικά δεδομένα, εμείς, θέλοντας να δώσουμε τη δική μας στήριξη στην επιχειρηματική σας στήριξη, δημιουργούμε ένα πλάνο για τον καλύτερο «δρόμο» πραγματοποίησης των σχεδίων σας.
 • Θέλοντας να σας παρέχουμε βοήθεια σε κάθε εταιρική σας υπόθεση, θεωρούμε απαραίτητο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε θέματα χρηματοροής (Cash Flow), γνωρίζοντας ότι είναι μία γραμμή αρκετά επίφοβη για κάθε επαγγελματία. Αν, λοιπόν, αποφασίσετε την ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησής σας κατά τη διάρκεια μία συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, εμείς είμαστε εδώ για να κινήσουμε όλες τις απαραίτητες διεργασίες και για να σας ενημερώσουμε στο τέλος της διαδικασίας για το ποσό της αύξησης ή της μείωσης τους. Τέλος γνωρίζοντας ότι οι εισροές και οι εκροές δεν είναι ίσες, κάνουμε την ανάλυση που απαιτείται, λαμβάνοντας υπόψη μας αν η εταιρεία σας είναι ευαίσθητη στις κυκλικές διακυμάνσεις ή αν υπόκειται σε εξωτερικές επιδράσεις.
 • Ενημέρωση για όλα τα επιδόματα που είναι σε ισχύ την τρέχουσα περίοδο. Κάνουμε μία έρευνα των οικονομικών σας στοιχείων για να καταλήξουμε ποια επιδόματα δικαιούστε. Αφού συμφωνήσουμε, υποβάλλουμε τις αιτήσεις που απαιτούνται για να αποκτήσετε το επίδομα.
 • Διερεύνηση των αντικειμενικών κριτηρίων ως προς το ζήτημα της κατάταξης της «χρηματοδοτικής μίσθωσης».
 • Εκτός από την διεκπεραίωση όποιας φορολογικής υπόθεσης προκύψει για την εταιρεία σας ή και για εσάς τους ίδιους, ταυτόχρονα συντάσσουμε μία περιγραφική γνωμάτευση της κατάστασης και την καταθέτουμε στο αρμόδιο όργανο.

Γενικότερα είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε με κάθε ατομική σας υπόθεση, είτε αφορά τον οικονομικό ή τον φορολογικό τομέα. Είμαστε δίπλα σας για να λύσουμε και όποιο εργασιακό πρόβλημα προκύψει, είτε είστε εταιρεία είτε είστε υπάλληλος.

 

espa_banner