Γνωρίζοντας πόσο δύσβατο είναι το ελληνικό φορολογικό σύστημα, το γραφείο «Φορολύσεις» σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε λογικά κόστη για την διευθέτηση των φορολογικών ζητημάτων της εταιρείας σας.

  • Ανάλογα το είδος της εταιρείας που διατηρείτε, το γραφείο μας στέκεται στο πλάι σας για να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές ως προς την φορολογία. Είτε μέσα από μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης είτε μέσα από διάφορα «παράθυρα» που προκύπτουν στο φορολογικό σύστημα, καταφέρνουμε να σας οδηγήσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.
  • Επιβλέπουμε συνεχώς τις φορολογικές σας δηλώσεις, τα έσοδα και έξοδα που δηλώνετε, έτσι ώστε σε περίπτωση εντοπισμού φορολογικού κωλύματος να σας ενημερώσουμε και να το επιλύσουμε άμεσα.
  • Για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής σας, ελέγχουμε προηγούμενες φορολογικές ενέργειες έτσι ώστε να τις συγκρίνουμε με τις τωρινές και σε περίπτωση εμφάνισης μίας μεγάλης διαφοράς, να προβούμε στην μελέτη της κι αν υπάρχει πρόβλημα στην επίλυσή του.
  • Προετοιμάζουμε την εταιρεία σας αλλά και τα λογιστικά σας βιβλία για τον επικείμενο φορολογικό έλεγχο για να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι και να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
  • Μία ακόμα υπηρεσία που προσφέρουμε κι είναι αρκετά πρωτοπόρα είναι ότι ασχολούμαστε με συμβιβασμούς οφειλών προς οποιαδήποτε αρχή αλλά και με προσφυγές ενώπιον δημοσίων φορολογικών αρχών. Η υπηρεσία αυτή γίνεται πάντα σε συνεργασία με δικηγόρους ειδικευμένους σε οικονομικά και φορολογικά θέματα, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση για εσάς.
espa_banner